Leverans från och med 149 kr! Läs mer

Spårtätningslist, 6 m, brun

199,00 kr
33.17kr / Meter
Tillgänglig 19 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10069211
EAN:
6418091346206
RK Weatherproof Spårtätningslister är tillverkade av miljövänligt TPE-gummi och de är lätta att montera genom att trycka monteringspilen mot spåret. Vädertätningar tillverkade av TPE-gummi är dyrare än de traditionella EPDM-tätningslisterna men å andra sidan håller materialet upp till 15 år, beroende på dess användning.

Spårtätningslister är O-profilerade tätningslister med olika profiler för fönster och dörrar. De är extremt flexibla och kan användas för mellanrum på 3-8 mm, vilket betyder att de fungerar för de flesta mellanrum. Du kan välja mellan Spårtätningslist Fönster för mellanrum på 3-6 mm och Spårtätningslist Dörr för mellanrum på 3-8 mm. Den största skillnaden mellan de två är att diametern på fönstertätningslisten är 8 mm med pilen i mitten av tätningslisten medan diametern på dörrtätningslisten är 10 mm och pilen är placerad på sidan av tätningslisten.

RK Weatherproof Groove Seals är gjorda av termoplastisk elast (TPE). TPE är av hög kvalitet, miljövänlig och helt återvinningsbar. Tätningen är vattentät och kan tvättas. Den tål de strängaste väderförhållanden från -50 grader Celsius till +130 grader Celsius. TPE Groove Seals håller i upp till 15 år. De har en hög tålighet mot kemikalier, men inte mot lösningsmedel som lacknafta och oljor. Du kan tvätta tätningen med vatten och/eller tvållösning.

  • Tätnings profil O
  • Lämplig för spalter 3-8mm