Leverans från och med 149 kr! Läs mer

Retur

Retur

Retur- och bytesrätten är 30 dagar. Den returnerade produkten bör vara oanvänd och i originalförpackningen tillsammans med möjliga bruksanvisningar. Retur- och bytesrätten gäller ej hygien- eller intimprodukter efter öppningen (t.ex. tandborste, hårklippare och hörlurar). Måttbeställda produkter har ingen retur- eller bytesrätt.

  • Byte och retur är kostnadsfritt för varor som kan returneras med PostNord MyPack Collect.
  • Returpaket returneras med samma leverantör som har levererat paketet.
  • Vid större returpaket ansvarar kunden för returkostnaderna.

Retur med PostNord MyPack Collect

Returpaketet lämnas till närmaste utlämningsställe.

PostNord MyPack Collect maximum måtten är:

  • Längd: 1,5 m
  • Längd + omkrets: 3 m
  • Vikt: 20 kg

Instruktioner för retur

Packa returen väl i en passlig låda eller annan förpackning. Produkten får inte returneras enbart i försäljningspaketet.
Fyll i returblanketten, lägg den med i lådan och fäst returetiketten på paketet.
Kontakta Puuilos kundservice ifall du behöver en returetikett. Returblanketten kan skrivas ut via denna länk.
Lämna in paketet vid närmaste utlämningsställe.

Retur med PostNord MyPack Home

För tillfället ber vi dig kontakta vår kundservice för en returetikett: kundservice@puuilo.se

Instruktioner för retur

Se till att alla varor är i gott skick och packa dem väl i en passlig låda eller annan förpackning.
Fyll i returblanketten som följde med paketet noggrant och sätt den in till paketet. Returblanketten kan skrivas ut via denna länk.

Byte

Endast kläder och skodon har bytesrätt utöver returrätten, i vilket fall kan du byta produkten till en annan storlekeller färg. I andra fall rekommenderar vi att du returnerar produkten du fick och gör en ny beställning vianätbutiken.

Reklamationer

Ifall ordern har blivit skadad under transporten eller är defekt, kontakta Puuilos kundservice inom 30 dagar efter mottagningen. Returen är kostnadsfri för reklamationer. Kontakta Puuilos kundservice ifall du behöver en returetikett eller ifall produkten är större än returinstruktionernas maximum mått. Puuilo har rätt att göra ett värdeminskningsavdrag på det belopp som skall återbetalas av en reklamerad produkt,ifall produkten hanterats i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper ellerfunktion.

Återbetalning

Ej mottagna paket returneras automatiskt till vårt lager. Returpaket skickas inte åter. Returnerade försändelser återbetalas inom 14 dagar.

Återbetalning sker via Klarna och ska synas inom ca. 7 vardagar efter att vi har mottagit returpaketet. Den uppdaterade fakturan skickas till din e-post. Puuilo har rätt att göra ett värdeminskningsavdrag på det belopp somska återbetalas, ifall en icke reklamerad produkt returneras bristfällig.

Kundservice

kundservice@puuilo.se