Leverans från och med 129 kr! Läs mer

Fixmix asfaltlagningsmassa hink 20 kg

Asfaltlagningsmassa av hög kvalitet. Bruksfärdig produkt direkt från förpackningen.
Läs mer »
329,00 kr
16.45kr / Kilo
Tillgänglig over 25 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10134713
EAN:
4744817010024

Fixmix asfaltlagningsmassa av hög kvalitet:

Bruksfärdig produkt direkt från förpackningen

Enkel att installera

Föremålet kan öppnas för trafik omedelbart

Kan användas året runt

FIXMIX-asfaltlagningsmassan är lämplig för snabb lagning av asfaltbetonghål, permanent lagning av fogar mellan stenbeläggning och asfalt i gatuutrymmen, trottoarer, broar och parkeringsplatser, provborrhål i asfalt, fördjupningar, etc. FIXMIX-asfaltlagningsmassan kan användas året runt under olika klimatförhållanden. FIXMIX-asfaltlagningsmassan är utformad och tillverkad för nordiska väderförhållanden.

FIXMIX-asfaltlagningsmassan består av granitmakadam och specialbehandlat bitumen som innehåller tillsatser, vilket gör att det installerade materialet kan hålla sig stadigt i hålet och ger ytan en god hållfasthet, slitstyrka och saltbeständighet. Det nedersta lagret behåller sin flexibilitet och säkerställer asfaltbeläggningens långa livslängd. Massan tål kemikalier men reagerar med organiska lösningsmedel. Massan fastnar inte på fordonens däck.

Inga specialverktyg eller specialutrustning krävs för installation av FIXMIX-asfaltlagningsmassan. Massan är klar för omedelbar användning och behöver inte blandas eller behandlas före användning. Det område som ska lagas kräver ingen särskild behandling: massan fäster lika bra på både torra och våta ytor. Det lagade området kan öppnas för trafik omedelbart.

Klassificering enligt EU-förordningen 1272/2008: Faroetikett: Saknas Lösenord: Saknas

INSTALLATION

  1. Rengör kanter på vägbeläggningen, ta bort skräp och större bitar.
  2. Fyll något högre än den omgivande ytan. Jämna ut med en utjämnare för asfalt, kratta eller spade.
  3. Kör över massan med ett bildäck / täta med en handstöt eller en spade. För bästa resultat och vid större lagningsföremål, använd en vibrator. Vid lagning av djupa hål ska massan appliceras och tätas i 5 cm lager. Kan öppnas för trafik omedelbart.

HÄRDNING:

Föremålet som repareras med FIXMIX-asfaltmassan kan öppnas för trafik omedelbart och efterhärdning av asfaltmassan sker under en längre period beroende på omständigheterna."

  • Spackel/fyllmedel Asfaltlagning