Leverans från och med 99 kr! Läs mer

NAF Pro feet liquid 1 L

449,00 kr
449.00kr / Liter
Tillgänglig 7 ST
Leveranstid:
4-6 vardagar
Produktnummer:
10135106
EAN:
5032410110210
Notifiera mig när produkten är tillgänglig:
En unik produkt. Innehåller ett brett utbud av aminosyror inklusive metion och lysin, fettsyror, vitaminer/mineraler, höga nivåer av biotin och antioxidanter som stöder leverfunktion. Ingredienserna samverkar med faktorer som främjar hovens tillstånd.

”No foot, no horse” borde snarare lyda ”No liver, no foot, no horse”. När man oroar sig för spruckna hovar bör man fokusera på leverfunktionen. I kroppen är levern som en stor antioxidant som är utformad för att spola fria radikaler ut ur kroppen. Förändringar i leverfunktionen återspeglas först i hud och hovar.

Produkten har utformats för att maximera den kombinerade effekten av dess ingredienser. Den tidigare rekommenderade dosen biotin för att upprätthålla hovhälsan har varit 15 mg/dag, men tros nu vara högre. Till följd av detta har mängden biotin i NAF Pro Feet ökat.

NAF Pro Feet innehåller också ett brett utbud av aminosyror, inklusive metionin och lysin, som hjälper till att bygga proteiner som stöder hornväggen. Fettsyror har tillsatts för att främja pälsens glans och hovhälsa, och rikliga mängder vitaminer och mineraler för att stärka hälsan i hela kroppen. En av de viktigaste ingredienserna för hoven är svavel (orsakar den typiska lukten vid varmskoning). Därför har vi tillsatt kronärtskocka till Pro Feet som är en naturlig källa till svavel.

På grund av den långsamma tillväxten av hovarna rekommenderas att NAF Pro Feet ges i minst 12 veckor för att åstadkomma förändringar. NAF Pro Feet är lätt att dosera i en flytande form.
Växla Nav