Leverans från och med 129 kr! Läs mer

Silverline MR130 DG4 mus- och råttskrämma IP55

929,00 kr
Mängden kvar: 1-5 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10134958
EAN:
7350007336651

Mus & Råttfritt™ avskräcker möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline® Double

Guard® är en unik ljudteknik som effektivt skrämmer skadedjur. Sätt in avskräckaren i vägguttaget i det utrymme du vill skydda. Avskräckaren fungerar omedelbart och 24 timmar om dygnet! IP55-klassad (fuktskyddad).

Mus & Råttfritt™ 130 har en räckvidd på ca 130 m². Mus & Råttfritt™ avger ett unikt högfrekvent ljud som skrämmer möss och råttor. A-Guard® stör det naturliga beteendet och kommunikationen hos möss och råttor och skapar en outhärdlig livsmiljö för dem. Således börjar möss och råttor undvika det område där avskräckaren verkar.

För maximalt skydd är Mus & Råttfritt™ 130 DG4 utrustad med Double Guard® -funktionen, som är en kombination av funktionerna från A-Guard® och Electro Pulse®. Electro

Pulse® avger elektromagnetiska vibrationer som skrämmer möss och råttor. Tack vare denna funktion omvandlas mellanväggarna i utrymmet till outhärdliga passager för gnagare.

Mus & Råttfritt™ 130 DG4 är tillverkad för att motstå tuffare miljöer som garage, stall, källare och vindar. Det högfrekventa ljudet påverkar inte människor eller husdjur (inte gnagare). Avskräckta möss och råttor vänjer sig inte vid ljudet. Orsakar inte störningar i andra elektroniska enheter. Denna produkt tillhör Silverline® Pest Protect system®-produktfamiljen.

Användningstemperatur -20 – +70 C.

  • Garanti 24 mån.