Leverans från och med 129 kr! Läs mer

Sana-sol 180tabl multivitamin

98,90 kr
Tillgänglig 14 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10134156
EAN:
5702071381327

Sana-sol multivitamin innehåller 11 vitaminer och 9 mineraler och spårämnen som är viktiga för hälsan. Mångsidig, inklusive magnesium, järn och jod, A-, D-, E-C- och B-vitamin i samma tablett. En ny tablettform som är lätt att svälja.

Laktosfri, mjölkfri, glutenfri, osötad, innehåller inget gelatin.

Ny form - lätt att svälja

Sana-sol Multivitamintabletten är nu mandelformad, vilket gör den mycket lättare att svälja än en vanlig rund tablett. Den nya tablettformen har testats kliniskt.

För bättre ork

Sana-sol multivitamin är ett mångsidigt kosttillskott som innehåller bland annat vitamin D, vitamin C, folsyra och andra B-vitaminer samt mineraler som magnesium och järn. Sana-sol multivitamin innehåller 11 vitaminer och 9 mineraler och spårämnen som är viktiga för hälsan. A-vitamin bidrar till att bibehålla synen, särskilt mörkerseende. C- och E-vitamin fungerar som antioxidanter för att skydda cellerna från oxidation. Vitamin D är viktigt för kalciumabsorptionen. B-vitaminerna folsyra och B12 hjälper till att minska trötthet och utmattning. Järn bidrar till normal produktion av röda blodkroppar och hemoglobin. En tablett om dagen räcker!