Leverans från och med 129 kr! Läs mer

Mora elektrikerkniv

169,00 kr
Tillgänglig 45 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10102108
EAN:
7391846015222

Ny högkvalitativ och långlivad kniv avsedd för yrkesmässigt bruk vid elarbeten och installationer, designad i samarbete med elektriker. Kort blad med separat blad på knivryggen för att skala kablar med. Möjliggör effektiv skärning, exakta snitt och är utmärkt för att skala kablar med. Den nya designen har ett fingerskydd vid undersidan av bladet, och bladets design möjliggör lika effektiv användning för både höger- och vänsterhänta personer. Det nya TPU gummiklädda slagtåliga handtaget erbjuder utmärkt grepp och isolerande egenskaper som gör det bekvämt att arbeta med under längre perioder även i extremt kalla förhållanden.

Handtagets stora storlek och starka design gör att kniven passar perfekt i handen och gör arbetet mer effektivt och bekvämt.

Tack vare att bladet är så tunt sjunker det lätt in i olika material. Bladet är tillverkat av svenskt rostfritt specialstål, härdat till 57 HRC hårdhet.

Tack vare härdningen och värmebehandlingen som utvecklats av Morakniv hålls knivens skärpa längre än vad övriga knivar av ädelstål gör.

Totallängd: 154 mm.

Bladlängd: 34 mm.

Bladets tjocklek: 1,4 mm.

Totalvikt 94 g.

En väl designad plastslida som kan placeras på bältet eller till exempel på en knapp, med en eller flera andra Morakniv professionella knivar, och slidorna kan buntas ihop för enkel åtkomst av alla verktyg.

  • Bladlängd (mm) 34.00
  • Bladmaterial Rostfri stål
  • Slidamaterial Plast
  • Totallängd (mm) 154.00