Leverans från och med 129 kr! Läs mer

HHC SP Lax-potatis för alla hundar 12 kg

459,00 kr
38.25kr / Kilo
Ej tillgänglig
Produktnummer:
10043210
EAN:
6430043026691

Hau-Hau Champion SP Lax & Potatisär ett komplett och högkvalitativt premiumfoder för vuxna hundar:

Proteinkällan i detta mycket smakliga recept är allergivänlig lax med hög smältbarhet. Därför är fodret lämpligt även för allergiska och foderkänsliga hundar. Lax förekommer först i ingredienslistan och är den ingrediens som det finns mest av i fodret eftersom hundar är köttätare av naturen. Istället för vanligen använda spannmål, har en blandning av lättsmält potatis, äpple och majs använts som kolhydratkälla:

Receptet har tagits fram i enlighet med den senaste vetenskapliga forskningen på utfodring och näringslära för hundar. Det innehåller många ingredienser som stödjer immunsystemet, matsmältningen och hälsan i allmänhet som laxolja (omega-3- och omega-6), havtorn (vitamin C), yuccaextrakt (luktkontroll) och ekologisk zink och koppar (frisk hud och päls).

Hau-Hau Champion Lax & Potatis innehåller inga färgämnen, konstgjorda smakämnen eller GMO. Högsta kvalitet garanteras av kvalitetsledningssystemen ISO 9001 och HACCP:

  • Sammansättning Lax mjöl, lax protein, majs, potatis, kycklingfett (konserverad med naturliga tokoferoler, en E-vitamin-källa), torkade äpplen, öljäst, hydrolyserad kycklinglever, laxolja, yucca-extrakt, mannanoligosackarider, frukto-oligosackarider, havtorn.
  • Näringsinnehåll Protein 24 %, Fett 14 %, Fiber 2 %, Fuktighet 10 %, Aska 5 %, Kalcium 1,1 %, Fosfor 0,9 %