Leverans från och med 149 kr! Läs mer

Gardena löv- och gräsuppsamlare 50cm

1 690,00 kr
Tillgänglig over 25 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10140060
EAN:
4078500048675

Höstens lövbrand och fantastiska färgbriljans för med sig samlingen av fallna blad. Lövtäcket ska tas bort från gräsmattan för att säkerställa tillräcklig syretillförsel. Glöm krattan och det hårda arbetet, eftersom den unika GARDENA-lövuppsamlaren gör att uppsamlingen fungerar snabbt, tyst och roligt. Och även utan att buga - njutbart utan ansträngning!

GARDENA lövuppsamlaren samlar tillförlitligt löv med hjälp av en avancerad borstmekanism. Uppsamlaren arbetar nästan tyst utan motor, så det är ett miljövänligt val och stör inte grannarna. GARDENA lövuppsamlaren är ett praktiskt och tidsbesparande verktyg för att samla löv från stora gräsmattor. Den är också lämplig för insamling av luftnings- och klippavfall från gräsmattan. Den lätta löv- och gräsuppsamlaren med ergonomisk tryckstång är enkel att använda. Borsten rör sig när däcken rullar och höjden är lätt att justera för att passa underlaget. Kan det vara roligare att samla löv?

När uppsamlingstanken är full är det lätt att ta bort den för tömning och fästa den på plats igen. Tack vare det kompakta förvaringsläget tar lövuppsamlaren bara upp en liten mängd förvaringsutrymme. 5 års garanti anger produktens höga kvalitet:

  • Arbetsbredd 50 cm
  • Avtagbar rymlig samlare
  • Ergonomiskt tryckstång.
  • Garanti 60 mån.