Leverans från och med 149 kr! Läs mer

Eclipse Bioglucomin 150 g

189,00 kr
1260kr / Kilo
Ej tillgänglig
Produktnummer:
10042065
EAN:
7330824012914
För husdjur för att öka rörligheten. Glukosamin är en naturligt förekommande substans i lederna hos hundar och katter, som spelar en viktig roll i bildandet av senor, leder och brosk. 
Bioglucomin är ett kompletterande kost för välmående och regenerering av ledvätska och -brosk. Den är främst avsett för sporthundar vars leder och ledbrosket är hårt belastade. I Bioglucomin påverkar glukosamin, L-metionin, kalciumaskorbat och mangan, som är av läkemedelkvalitet, ledvätskan och ledbrosket lika som en daglig kostinjektion. Dessa ingredienser, tillsammans med inulin och oligofruktos som finns i Bioglucomin och bidrar till absorption, bidrar till regenerering av ledvätska och ledbrosk. Bioglucomin är ett dagligt tillskott för att upprätthålla välmående av lederna. Bioglucomin har redan hjälpt hundratals husdjur att nå en förbättrad livskvalitet.
Glukosaminen i Eclipse Biofarmabs Bioglucomin och Jointbuilder är en naturlig produkt som absorberas väl.  De använder endast europeisk glukosamin, som är av lika hög kvalitet som i läkemedel. Eclipse Biofarmab strävar efter att inte lägga till något extra till sina produkter. Produkten innehåller inte socker!
Glukosamin är ett råmaterial som förekommer naturligt i kroppen och främjar regenerering och välbefinnande av broskvävnader. Många veterinärer, inklusive veterinär Timo Talvio, rekommenderar Bioglucom-näringskomplement till sina patienter. Produkten är också lämplig för unga hundar för att förebygga risken för skador och för att stärka lederna under tillväxtfasen. Tydliga doseringsanvisningar finns på förpackningsetiketten. Innehåller inte dopningsmedel.  
Sammansättning: Glukosamin HCI (47 %), inulin/oligofruktos
Tillsatser: 1 000 g / 2 g
Vitaminer: E 302 C-vitamin (kalciumaskorbat) 16,5 g / 33 mg
Aminosyror: 3.1.1 Metionin 67 g / 133 mg
Spårämnen: E5 Mangan (mangansulfat) 2,5 g / 5 mg
Näringsämnen: Råprotein 6,5 %, råaska 1 %, råfetter och -oljor 0,1 %, råfiber 0,1 %, natrium 0 %. Förvaras torrt och i rumstemperatur.
Dosering: 
Liten hund/katt: 2 doseringsmått dagligen
Medelstor hund: 3 doseringsmått dagligen
Stor hund: 4 doseringsmått dagligen
1 doseringsmått = 1 ml (blandas i maten)