puuilo.se webbutiken stängs den 30 april >

Best4Pets valpunderlag 30 st./paket

109,00 kr
Tillgänglig over 25 ST
Leveranstid:
3-5 vardagar
Produktnummer:
10141642
EAN:
6438284151424

Best4Pets rumsrenhetsunderlagen är idealiska för rumsrenhetsträning av hundvalpar och hjälper till att hålla ditt hem städat och hygieniskt. Förpackningen innehåller 30 st. väldigt absorberande underlag (storlek 60 cm x 60 cm, underlagets vikt 40 g). Underlaget har en praktisk klisterfäste som gör det enkelt att fästa underlaget på golvet eller på ett valpunderlag i plast. Dessutom finns det parfym på underlaget som lockar hunden att uträtta sina behov.

Att träna en hund att bli rumsren är ett långsiktigt projekt och det rekommenderas att ta ut valpen så ofta som möjligt för att uträtta sina behov. Rumsrenhetsunderlagen underlättar dock rengöringen om och när olyckor inträffar. Underlagens lukt (människor luktar inte detta) lockar hundar att uträtta sina behov på underlaget och inte, till exempel, på mattan. Hunden brukar leta efter ett underlag som inte glider under benen. Klistermärken håller underlaget på plats.

Tips - när hunden börjar lära sig att göra sina behov på underlaget, flytta det gradvis närmare ytterdörren och så småningom hela vägen ut. Detta kan hjälpa vissa valpar att inse att behoven ska uträttas ute. Kom ihåg att naturen är på instruktörens sida här, eftersom hundar har en naturlig vilja att göra sina behov någon annanstans än där de sover och äter.

Underlagen är också lämpliga för gamla och sjuka hundar som har inkontinensproblem.

- Mycket hög absorptionsförmåga! Underlagets absorptionskapacitet är upp till ca 300–500 ml. Låter inte fukt genom.

- Underlaget är vitt.

- Billig ekonomiförpackning!

Material:

30% fluffmassa, 28 % överskottspapper, 17 % fibertyg, 25 % polyetenfilm

  • Husdjur hem och transport Valpmatta/tillbehör